loading
Adresse:
Jægerbakken 2, 3600 Frederikssund
Ring til os:
+45 26 28 46 50
Åbent:
Arbejdstid: Man-Fre: 7:00 - 15:00pm
Kontortid: Man-Fre: 7:00 - 18:00pm
Kontakt OsEl-installation

Vi har fokus på kvalitet

Vi vil gerne være de bedste. Intet mindre.

Så du ved, at når du har brug for hjælp til el-installation, kan du med tryghed kontakte os. Du kan være sikker på, at du får den bedste og mest sikre løsning, samt et kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Det er målet.
Så kan vi nemlig blive ved at være din samarbejdspartner omkring al el-installation. Som medlem af TEKNIQ kan vi garantere din tryghed som kunde.

Alle opgaver i el-installation

Hos Buus El-teknik går vi op i at favne bredt. Vi udfører derfor alle typer af opgaver inden for el-installation:

 

EL-ARBEJDE VED NYBYGNING, OMBYGNING OG TILBYGNINGER
Vi udfører alle former for el-installation ved nybygning, ombygning og tilbygning. Al autorisationskrævende el-arbejde udføres med faglig stolthed og udarbejdes naturligvis efter gældende lovgivning, ligesom arbejdet bliver dokumenteret og kvalitetssikret.

SERVICE- OG VEDLIGEHOLDELSESAFTALER
Vi tilbyder ligeledes intelligent el-installation i form af LK’s IHC styring og ZenseHome. Ønsker du anden form for styring, så kontakt os gerne, og vi tager en snak om dit ønske.

INTELLIGENTE INSTALLATIONER
Vi tilbyder ligeledes intelligent el-installation i form af LK’s IHC styring og ZenseHome. Ønsker du anden form for styring, så kontakt os gerne, og vi tager en snak om dit ønske.

PORTTELEFONANLÆG
Vi tilbyder nye port-/dørtelefonanlæg samt udskiftning af eksisterende, ligesom vi også gerne udfører reparation af enkelte dørtelefoner.

ALARM & OVERVÅGNING
Vi tilbyder tyverialarm og alarmanlæg uden abonnement samt videoovervågning af din bolig og virksomhed, både inde og ude.

REPARATION AF INSTALLATIONER
Er der fejl på din el-installation, eller har du boret ind i kabler, da du skulle hænge dine nye billeder op, står vi til rådighed. I alle situationer, der indebærer elektriske installationer, er vi klar til at rykke ud, laver reparationen eller og udbedre fejl og mangler.

UDSKIFTNING AF ELTAVLE OG HPFI
Trænger din bopæl eller virksomhed til ny eltavle, eller virker dit fejlstrømsrelæ ikke længere, som det skal (hvis du har et), er du kun et opkald væk fra et uforpligtende tilbud på udskiftning. Husk, at fra 1.juli 2008 skal alle installationer med tilslutningssteder på op til 20A beskyttes af et HPFI.

BUTIKSBELYSNING
Vi tilbyder løsninger med lysberegnerprogrammer efter dit valg af belysningsarmaturer. Så ved du, inden projektudarbejdelsen, at du altid har tilstrækkeligt lys. Vi har belysningsløsningen til din drømmebutik. Husk, at lyset kan have en afgørende effekt for salget af dine produkter.

TELE OG DATA-INSTALLATIONER
Vi udfører nye installationer, udvidelser, service og vedligehold samt fejlfinding inden for kobberkabling. Ligesom vi også servicerer områder med traditionel PDS kabling, tele-installationer og trådløst netværk.