loading
Adresse:
Jægerbakken 2, 3600 Frederikssund
Ring til os:
+45 26 28 46 50
Åbent:
Arbejdstid: Man-Fre: 7:00 - 15:00pm
Kontortid: Man-Fre: 7:00 - 18:00pm
Kontakt OsEl-renovering & Modernisering

Har du brug for et el-tjek?

Kunne du tænke dig at få foretaget el-renovering i dit hjem og samtidig sikre, at der er styr på el-installationen? Vil du spare en masse penge årligt på gode råd om, hvordan du skal installere LED i din bolig og på den måde få en energioptimering i dit hjem? Så kan vi hos Buus El-Teknik hjælpe dig. Vi hjælper både private- og erhvervskunder i hele storkøbenhavn med effektiv el-renovering og modernisering. Så om du skal have lavet el-renovering i din bolig, kontor, butik, industribygning eller andet kan vi være behjælpelige.

Hvornår skal man bruge el-renovering?

Der kan være flere forskellige grunde til at skulle have foretaget en el-renovering og generel modernisering af el-installationerne. Når du skal have bygget om kan vi hjælpe med at lave el-installationerne smart fra starten af. En el-renovering kan altså spænde helt fra store ombygningsprojekter, udskiftning af eltavle til at få skiftet forældede stikkontakter eller energioptimeret alle el- installationer.

En el-installation kan se helt fin ude udefra, men kan gemme på nogle ubehagelige hemmeligheder. Det er derfor altid godt at have en professionel el-installatør med på sidelinjen når du skal i gang med en ombygning eller blot have skiftet forældede eller ulovlige el-installationer. Vi har ekspertisen til alt i effektiv