loading
Adresse:
Jægerbakken 2, 3600 Frederikssund
Ring til os:
+45 26 28 46 50
Åbent:
Arbejdstid: Man-Fre: 7:00 - 15:00pm
Kontortid: Man-Fre: 7:00 - 18:00pm
Kontakt OsIntelligente installationer

Moderne og nytænkende el-løsninger

Som elektriker kan vi hjælpe med at gøre dine el-installationer optimale og nytænkende.

Vi tilbyder installationer i form af LK’s IHC styring og ZenseHome. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med andre installationer. Så ønskes anden form for Styring kontakt os gerne, og vi tager en snak om de forskellige muligheder.

Smart alternativ

En intelligent el-installation kan ses som et smart alternativ til de traditionelle installationer, så som afbryder og stikkontakt. Ved at udskifte med f.eks. LK’s IHC styring kan du opnå at der er kommunikation med alle enhederne i din bolig eller på kontoret.
Vi kan derfor programmere dine installationer så de er skræddersyet lige efter dine ønsker og behov. Det sikrer også dig ekstrem stor fleksibilitet i dine installationer.

Grundig rådgivning

Når du tager os med på din opgave sørger vi selvfølgelig for at give dig grundig rådgivning inden vi påbegynder opgaven. Når vi afslutter opgaven vil vi nemlig gerne have at du har fået den mest optimale løsning med dine nye intelligente installationer. Som vores kunde vil vi også gerne have at du er tryg gennem hele forløbet. Så er du nogensinde i tvivl om noget skal du ikke tøve med at spørge os til råds.

Vi vejleder dig selvfølgelig gerne til hvilke andre løsninger der kan være relevante for dig. Der findes nemlig udover el-installationer også andre intelligente installationer som kan være; varme, køling, ventilation, solafskærmning, adgangskontrol etc.