loading
Adresse:
Jægerbakken 2, 3600 Frederikssund
Ring til os:
+45 26 28 46 50
Åbent:
Arbejdstid: Man-Fre: 7:00 - 15:00pm
Kontortid: Man-Fre: 7:00 - 18:00pm
Kontakt OsNybyg, Ombyg & Tilbygning

Vi tænker i optimale el-løsninger

Har du lige købt nyt hus eller er det blevet tid til at friske dit kontor eller hjem op, så tag os hos Buus El-Teknik med ind i arbejdet.

Når du tænker farver og funktioner, hvilke vægge der skal væltes og hvilke der skal bygges op, så ser vi på hvilke kabler der skal flyttes og hvordan din bolig får en moderne el-løsning som passer til dit nye hjem. Vi deltager gerne i planlægningsfasen af din el-renovering sammen med dine andre håndværkere. Vi rådgiver dig om de løsninger som passer bedst til de ønsker og behov du har nu og måske får i fremtiden.

Vi lægger vægt på godt samarbejde

Når vi skal renovere et hjem sammen med andre faggrupper, stiller vi lige så høje krav til de løsninger som andre laver, som vi stiller til os selv. Det er din garanti for, at du får en el-renovering i dit hjem som er gennemtænkt, gennemført og gennemarbejdet. På den måde får du den mest optimale og flotteste løsning.

Ved at tænke dine nye el-installationer med ind i planlægningen af din renovering, slipper du for lange ledninger langs panelerne, internetkabler alle vegne og zoner i dit hjem som ikke er optimalt oplyst og som ikke er fleksibel i sin lyssætning. Vi lægger gerne alt strøm ind i væggene og gør det hele så intelligent, som du har lyst til det skal være.
Derudover slipper du for at bore huller i væggen forkerte steder og skulle male igen. Det er meningen at du skal kunne læne dig tilbage og nyde dit nye flotte hjem, lige så snart renoveringen er afsluttet.

Vi tilbyder nutidige løsninger

Hos Buus El-Teknik er vi en ny og ung virksomhed som kender til de moderne løsninger og forstår hvordan du gerne vil have belyst dit hjem. Vi arbejder efter de nyeste standarder og undersøgelser, som gør at vi hele tiden er med på udviklingen. Både inden for energioptimering, så du får mest muligt for de penge du betaler for din el, men også så dit hus afspejler et nutidigt strømbehov hvor der er stikkontakter til alle de forskellige behov som en moderne husstand har brug for.

Hos os er det en selvfølge, at vi er medlem af TEKNIQ og at vores priser er absolut
konkurrencedygtige.