loading
Adresse:
Jægerbakken 2, 3600 Frederikssund
Ring til os:
+45 26 28 46 50
Åbent:
Arbejdstid: Man-Fre: 7:00 - 15:00pm
Kontortid: Man-Fre: 7:00 - 18:00pm
Kontakt OsReparation af installationer

Effektiv udbedring af fejl og mangler

Oplever du at der er fejl på dine el-installationer, eller er du kommet til at bore ind i kabler da du skulle hænge dine nye billeder op? Så står vi hos Buus El-Teknik til rådighed. Vi er naturligvis klar til at komme forbi og udbedre fejlen med effektiv reparation, i alle situationer der indebærer elektriske installationer.

Grunding reparation og tjek

Vi kan hjælpe dig med forskellige reparationer og inden opgave er for lille. Har du en stikkontakt der er gået i stykker, virker din netværksløsning ikke længere eller er din dørtelefon stået af, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tilbyder også abonnementsaftaler til boligforeninger, institutioner og andre virksomheder.
Vi er altid grundige i vores arbejde. Vi vil rigtig gerne kunne sige på gensyn til vores kunder når vi afleverer en opgave, men vi vil ikke komme tilbage til den samme reparation. Vi går nemlig op i kvalitetsarbejde til fair priser.

Vil du efter reparationen gerne have udført et grundigt el-tjek af resten af dine installationer kan vi også være behjælpelige med dette.

Højt serviceniveau

Vi går op i at have et højt serviceniveau, derfor lægger vi vægt på at du er tryg igennem hele forløbet med os. Vi forklarer, vejleder og rådgiver derfor også når vi laver en reparation af dine el-installationer. Skulle vi undervejs støde på installationer hvor du kunne have gavn af nye og mere intelligente installationer, vejleder vi selvfølgelig omkring dette. På den måde er du sikret den bedste vejledning omkring de optimale el-løsninger hos dig.